Hronika

Teško povrijeđen petnaestogodišnjak

Teško povrijeđen petnaestogodišnjak
Teško povrijeđen petnaestogodišnjak

ISTOČNO SARAJEVO - Petnaestogodišnji dječak teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Maković Potok, u opštini Rogatica, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Nezgoda se dogodila juče oko 16.00 časova na lokalnom putu Rogatica-Zakomo, kada je petnaestogodišnjak koji je upravljao mopedom, ulaskom u nepreglednu desnu krivinu izgubio kontrolu, prešao na lijevu stranu kolovoza i udario u automobil "audi" kojim je upravljao S.S.

Dječak je zadobio povrede potkoljenice, a nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Rogatica, prevezen je u bolnicu Foča na dalje liječenje.

U Istočnom Novom Sarajevu slobode su lišena lica čiji su inicijali M.K, M.J, D.J. i S.J. koja su zatečena u krađi aluminijumskih ploča iz preduzeća "Energoinvest".

Policija je nakon dojave izašla na lice mjesta i na obližnjem putu uočila parkiran automobil "golf 2" pored kojeg su se nalazila četiri lica koja su pokušavala da u prtljažnik vozila ubace aluminijumsku ploču tešku oko 140 kilograma.

U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

Policijskoj stanici Foča V.S. je prijavio da je V.D. na njegovom automobilu "audi 4", koji je bio parkiran u Ulici Meše Selimovića, polomio prednje vjetrobransko staklo i antenu, te oštetio krov vozila i vrata prtljažnika.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije