Hronika

Teslić: Ubio pastorku jer je mokrila u krevet

Teslić: Ubio pastorku jer je mokrila u krevet
Teslić: Ubio pastorku jer je mokrila u krevet

TESLIĆ - Dvadesetjednogodišnji Medin Huseinović iz Đulića, opština Teslić, udarcima rukama i nogama po glavi i tijelu ubio je sedmogodišnju djevojčicu, kćerku svoje nevjenčane supruge.

Tragedija se dogodila jutros oko dva časa u porodičnoj kući Huseinovića, u kojoj je Huseinović živio sa nevjenčanom suprugom i svojim roditeljima.

Iz CJB Doboj je saopšteno da je M.H. rukama i nogama zadao više udaraca po tijelu svojoj pastorki, sedmogodišnjoj djevojčici, sa čijom dvadesetpetogodišnjom majkom živi u vanbračnoj zajednici.

"Čuvši plač djeteta, majka je došla iz susjedne sobe u namjeri da zaštiti kćerku, nakon čega je očuh djevojčicu odnio u kupatilo, potom je stavio u kadu, najvjerovatnije želeći da je osvijesti pod mlazom vode", navodi se u saopštenju dobojske policije.

Dežurni ljekar Službe hitne pomoći teslićkog Doma zdravlja nakon dolaska na lice mjesta konstatovao je smrt djevojčice.

Njeno tijelo prevezeno je u prosekturu dobojske Opšte bolnice "Sveti apostol Luka", gdje će po naredbi dežurnog tužioca biti izvršena obdukcija, kako bi bio utvrđen tačan uzrok njene smrti.

Zbog sumnje da je pretukavši djevojčicu do smrti počinio teško ubistvo Huseinovića su uhapsili pripadnici Policijske stanice Teslić i on će nakon kriminalističke obrade biti predat u nadležnost dobojskog Okružnog tužilaštva.

Prema nezvaničnim informacijama, Huseinović je djevojčicu tukao jer ga je iritiralo to što je navodno zbog zdravstvenih problema mokrila u krevet.

Komšije, koje tvrde da on nije bio nasilan prema supruzi i djevojčici, kažu da Huseinović zapravo nije bio zadovoljan što je njegova nevjenčana supruga u zajednicu dovela svoju kćerku iz prvog braka.

U porodičnoj zajednici Huseinovića navodno boravilo je još nekoliko djece iz ranijih brakova Medinove supruge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije