Hronika

Trojica Mrkonjićana povrijeđena u tuči ispred diskoteke

Trojica Mrkonjićana povrijeđena u tuči ispred diskoteke
Foto: Ilustracija | Trojica Mrkonjićana povrijeđena u tuči

MRKONJIĆ GRAD - Tokom tuče ispred diskoteke u Mrkonjić Gradu, u kojoj su učestvovala četiri lica, tri su povrijeđena, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Pripadnici lokalne Policijske uprave, prekjuče oko 2.25 časova, postupili su po zaprimljenoj prijavi da je došlo do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučom ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Svetog Save.

"Dolaskom na lice mjesta, utvrdili su da su javni red i mir narušili  D.P.(21), D.P.(23), O.P. (20) i D.G.(47), svi iz Mrkonjić Grada. Povrijeđeni su D.P., O.P. i D.P, kojima je ukazana pomoć u Domu zdravlja Mrkonjić Grad", saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Učesnici u tuči su oštetili i prozor na ugostiteljskom objektu ispred kojeg je do sukoba došlo, kao i BMW. Uviđaj su izvršili pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije Mrkonjić Grad.

"Policijski službenici nastavljaju sa prikupljanjem dokaza i radom na dokumentovanju predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj za krivično djelo oštećenje tuđe stvari. Takođe, protiv lica koja su učestvovala u tuči preduzimaju se potrebne mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja bitnih činjenica u zavisnosti od kojih će se utvrditi prekršajna ili krivična odgovornost lica", saopšteno je iz PU Mrkonjić Grad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije