Hronika

Trojica Travničanina osumnjičena za krađu u Jezeru

Trojica Travničanina osumnjičena za krađu u Jezeru
Foto: N.N. | Trojica Travničanina osumnjičena za krađu u Jezeru

MRKONJIĆ GRAD - Tri lica iz Travnika uhapšena su zbog sumnje da su krađom u marketu na području opštine Jezero pričinili materijalnu štetu od oko 6.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

U saopštenju se navodi da su pripadnici Policijeske stanice Jezero u petak, 22. marta, u 4.00 časa prilikom redovnog obilaska staničnog područja u Ulici Novo Naselje primijetili otvorena vrata marketa, te su o tome obavijestili vlasnika.

"Vlasnik marketa je prijavio da mu je ukradeno više boksova cigareta različitih proizvođača i određena količina alkoholnog pića, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 6.000 KM", navode iz ove uprave.

U saopštenju se dodaje da je na mjestu događaja obavljen uviđaj, a na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih informacija i tragova došlo se do saznanja da su izvršioci lica čiji su inicijali A.S. /22/, A.DŽ. /23/ i M.M. /28/ iz Travnika, koji su uhapšeni u saradnji sa Policijskom stanicom Travnik.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad navode da je riječ o višestrukim povratnicima u činjenju krivičnih djela.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio da osumnjičena lica nakon završene kriminalističke obrade budu puštena na slobodu, a da po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri bude dostavljen izvještaj za krivično djelo teška krađa.

Policijski službenici nastavljaju rad kako bi utvrdili da li se A.S., A.DŽ. i M.M. mogu dovesti u vezu i sa drugim teškim krađama izvršenim na području drugih gradova Republike Srpske i BiH, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije