Hronika

U Bijeljini međunarodna akcija protiv trgovine oružjem

U Bijeljini međunarodna akcija protiv trgovine oružjem
U Bijeljini međunarodna akcija protiv trgovine oružjem

BANJALUKA - Međunarodna akcija "Trzaj", koju na području Bijeljine od jutros provode pripadnici Uprave kriminalističke policije i Centra javne bezbjednosti, usmjerena je na otkrivanje i rasvjetljavanje krivičnih djela organizovanog kriminala, a u vezi sa nedozvoljenim prometom oružja i eksplozivnih materija, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Portparol MUP-a Republike Srpske Milan Salamadija istakao je da policija akciju provodi uz nadzor Specijalnog tužilaštva Republike Srpske.

Na području Bijeljine rano jutros počela je velika policijska akcija u vezi sa krivičnim djelima nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Pretresi se vrše na više lokacija na području Bijeljine.

Pretresene lokacije u naseljima Kojčinovac i Pučile

U Međunarodnoj akciji "Trzaj", koju na području Bijeljine od jutros provode pripadnici Uprave kriminalističke policije i Centra javne bezbjednosti, pretresene su lokacije u naselju Kojčinovac i Pučile.

U Kojčinovcu su pretresene prostorije u vlasništvu Milije Vlačića, a u Pučilama Zorana Jovanovića, zvanog Tigar.

Akcija je usmjerena je na otkrivanje i rasvjetljavanje krivičnih djela organizovanog kriminala, a u vezi sa nedozvoljenim prometom oružja i eksplozivnih materija, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Međunarodna akcija se provodi uz nadzor Specijalnog tužilaštva Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije