Hronika

U Kozarskoj Dubici pronađeni droga i oružje

U Kozarskoj Dubici pronađeni droga i oružje
U Kozarskoj Dubici pronađeni droga i oružje

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije BiH pronašli su drogu i oružje prilikom pretresa kuće i stana na području opštine Kozarska Dubica u vlasništvu B.D. /29/, osumnjičenog da se bavio proizvodnjom i prometom droga.

Jučerašnjim pretresom otkrivene su i privremeno oduzete četiri stabljike kanabisa, paket marihuane od 610 grama, staklena tegla sa 3,98 grama marihuane, dva paketića kokaina u količini 1,66 grama, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pronađena su tri komada metalnih naprava za drobljenje droge, digitalna vaga, 81 pvc vrećica, tri paketa rizli za motanje, više filtera za uživanje droge, jedna puška "M48", drvena obloga za pušku redenik sa 75 metaka, pribor za čišćenje oružja, te oprema i sredstva za vještački uzgoj marihuane.

Objekti su pretreseni u skladu sa naredbom Osnovnog suda Prijedor.

B.D. je ispitan u svojstvu osumnjičenog za neovlaštenu proizvodnju i promet droga i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Privremeno oduzeti predmeti biće predati Osnovnom sudu Prijedor, a izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

Policijski službenici Jedinice granične policije Trebinje uhapsili su juče državljanina BiH H.M. /49/, nakon što je provjerama utvrđeno da ga potražuje Agencija za istrage i zaštitu BiH zbog krivičnih djela organizovani kriminal, carinske prevare i utaja poreza.

Ovo lice, koje je kontrolisano na izlazu iz BiH na graničnom prelazu Deleuša, predato je službenicima Sipe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije