Hronika

U Kozarskoj Dubici uhapšena dva lica sa potjernice

U Kozarskoj Dubici uhapšena dva lica sa potjernice
U Kozarskoj Dubici uhapšena dva lica sa potjernice

PRIJEDOR - Policijski službenici iz Kozarske Dubice pronašli su i uhapsili dva lica za kojima je raspisana centralna potjernica, a treće zbog sumnje da im je pomagalo, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Lice čiji su inicijali N.N. /33/ uhapšeno je u Kozarskoj Dubici po centralnoj potjernici Osnovnog suda Banjaluka zbog krivičnog djela povreda ljudskog dostojanstva zloupotrebom položaja ili ovlašćenja i Osnovnog suda Kotor-Varoš zbog krivičnog djela razbojništvo. Lice je sprovedeno u Kazneno-popravni zavod Tunjice.

Lice čiji su inicijali S.Đ. /27/ uhapšeno je u Kozarskoj Dubici po potrazi CJB Banjaluka zbog krivičnog djela teška krađa. Po hapšenju lice su preuzeli službenici policijske stanice Čelinac.

Policijski službenici iz Kozarske Dubice potom su uhapsili lice čiji su inicijali E.P. /26/ osumnjičeno da je počinilo krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela. E.P. je, znajući da je lice N.N. počinilo krivično djelo, imao namjeru zajedno sa licem S.Đ. da licu N.N. pomognu u ilegalnom prelasku granice na teritoriju Hrvatske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije