Hronika

U Uni pronađeno tijelo dječaka

U Uni pronađeno tijelo dječaka
Foto: Srna | U Uni pronađeno tijelo dječaka

NOVI GRAD - Identifikacijom je utvrđeno da je u Uni, na području Novog Grada, danas pronađeno tijelo trinaestogodišnjaka koji je u rijeku upao 24. marta, potvrđeno je "Nezavisnim".

Vesna Pačariz, portparol Policijske uprave Prijedor, rekla je da je Policijskoj stanici Novi Grad, danas oko 13.30 časova, prijavljeno da je tijelo uočeno u rijeci Uni, u mjestu Ravnice.

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor", rekla je Pačarizova.

Trinaestogodišnjak se utopio kada se prevrnuo čamac u kome je bio s ujakom Kasimom Mujagićem (34) i njegovim prijateljem Sinišom Popovićem (26).

Njih trojica su, kako je ranije ispričao izvor "Nezavisnih", bili u ribolovu, te u naselju Vidorija išli nizvodno gumenim čamcem, a koji se odjednom nasukao na granje u rijeci, te se nagnuo i oni su upali u vodu.

"Dvojica muškaraca uspjela su da se uhvate za granje, dok je dječaka odnijela vodena matica", pojasnio je ranije naš sagovornik.

Mujagić je potom uspio da dopliva blizu keja na rijeci, pa su ga izvukli uz pomoć konopca, a spasen je i Popović, dok je dječak nakon duže borbe sa rijekom potonuo blizu lokalnog mosta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije