Hronika

Nesreća kod Zvornika kao slučaj "Cetinski"

Nesreća kod Zvornika kao slučaj "Cetinski"
Foto: N.N. arhiva | U Zvorniku poginuo pješak

ZVORNIK, SARAJEVO - Tragična, ali i bizarna nesreća dogodila se na magistralnom putu Zvornik - Bijeljina, kada je, kako nezvanično saznajemo, Dalibor Mićić (43) pregazio automobilom Aleksandra Aleksića (40), koji je prije udesa već ležao na putu.

Još jedna smrt u saobraćaju se dogodila u Sarajevu, gdje je tamošnja policija u srijedu uveče uhapsila Muhidina H. (32), koji je skrivio nesreću u kojoj je poginuo pješak DŽ.Š.

Bijeljinska policija je, saopštavajući inicijale, navela da je do nesreće došlo prekjuče oko 16.50.

"U saobraćajnoj nesreći su učestvovali D.M. (40) s automobilom marke micubiši i četrdesettrogodišnji pješak, koji je tom prilikom smrtno stradao", kazao je Miljan Bobar, portparol Policijske uprave Bijeljina.

On je dodao da je uviđaj na mjestu nesreće izvršila policija Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik.

Izvor "Nezavisnih" je rekao da se u ovom trenutku uopšte i ne zna da li je pješak bio živ prije gaženja, niti da li mu je pozlilo i kako se našao u ležećem položaju.

Ovo na neki način podsjeća na slučaj "Cetinski", o kome priča region, kada je nedavno pjevač Toni Cetinski mercedesom udario u tijelo muškarca koji je ležao na cesti.

"Ono što znamo je da je pješak ležao na kolovoznoj traci, nakon čega je vozač naišao na njega i odbacio ga pet-šest metara, pa se zaustavio", kaže naš izvor.

Ono što smo takođe nezvanično saznali je da je vozač navodno imao 1,21 promil alkohola u krvi.

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da se izvrši obdukcija kojom će biti utvrđen tačan uzrok smrti", kaže Bobar.                                                                      

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije