Hronika

U sudaru kod Doboja poginuli supružnici

U sudaru kod Doboja poginuli supružnici
U sudaru kod Doboja poginuli supružnici

DOBOJ - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila kod Modriče smrtno su stradali supružnici iz Doboja.

Ova saobraćajna nesreća se dogodila na magistralnom putu Doboj – Modriča, u mjestu Kladari, opština Modriča, oko 19.35 sati, a učestvovali su putničko vozilo marke audi, kojim je upravljao Ž.Đ. iz Dervente, putničko vozilo golf kojim je upravljao Đ.B. iz Doboja i teretno vozilo marke mercedes sa prikolicom, kojim je upravljao S.B. iz Travnika.

U ovoj saobraćajnoj nesreći na mjestu nesreće smrtno su stradali Đ.B. i suvozačica M.B. iz Doboja, piše Klix.

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač Ž.B. koji se kretao putničkim vozilom marke audi iz pravca Doboja, prešao na lijevu soabraćajnu traku u momentu kada se iz suprotnog pravca kretalo putničko vozilo golf, kojim je upravljao Đ.B.

U namjeri da izbjegne direktan udar, vozač Đ.B. je prešao na suprotnu kolovoznu traku (posmatrano iz pravca njegovog kretanja) prilikom čega se vozilo više puta zarotiralo na kolovozu i bočnom stranom udarilo u teretno vozilo koje se kretalo iz pravca Doboja, saopšteno je danas iz CJB Doboj.

Nakon sudara putničko vozilo marke audi sletjelo je s puta na zemljanu površinu, dok je putničko vozilo golf ostalo na sredini kolovoza.

Alkotestiranjem kod vozača Ž.Đ. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u iznosu od 2,34 promila.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Tijela preminulih prevezena su u prosekturu dobojske bolnice gdje će po naredbi dežurnog tužioca danas biti izvršena obdukcija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije