Hronika

U vozilu pronašli drogu

U vozilu pronašli drogu
U vozilu pronašli drogu

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije BiH na Graničnom prelazu Duži, na izlazu iz BiH, uhapsili su državljanina BiH i Hrvatske Č.T. /34/, jer je u njegovom vozilu "opel" pronađeno 84,9 grama droge spid.

Iz Granične policije BiH saopšteno je da je droga otkrivena ispod poklopca motora prilikom granične kontrole vozila "opel" hrvatskih oznaka. 

Lice je, po nalogu tužioca Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, uhapšeno i protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela posjedovanje i omogućavanje uživanja droga. 

U okviru operativne akcije "Pješak" pripadnici Jedinice granične policije Trebinje juče su u graničnom pojasu na području Trebinja iz pravca Crne Gore u ilegalnom prelasku granice otkrili dva lica sa područja Kosova. 

Lica su privedena u Jedinicu granične policije Trebinje i prekršajno procesuirana pred Osnovnim sudom Trebinje zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu. Istog dana, uz prijedlog za izricanje mjere protjerivanja stranaca sa teritorije BiH, predati su Službi za poslove sa strancima BiH. 

Policijski službenici Jedinice granične policije Bijeljina uhapsili su državljanina Srbije R. Ž. /66/ nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud Sokolac zbog krivičnog djela ubistvo. 

Lice je kontrolisano na izlazu iz BiH na Graničnom prelazu Rača. R.Ž. je predat službenicima Sudske policije Bijeljina. 

Pripadnici Jedinice granične policije Višegrad su na ulazu u BiH na Graničnom prelazu Uvac uhapsili državljanku BiH J.A. /24/ jer je utvrđeno da je potražuje Opštinski sud Bugojno zbog krivičnog djela napuštanje djeteta. J. A. je predata službenicima Sudske policije Goražde. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije