Hronika

Policijski inspektor iz Brčkog izvršio samoubistvo u službenom vozilu

Policijski inspektor iz Brčkog izvršio samoubistvo u službenom vozilu
Policijski inspektor iz Brčkog izvršio samoubistvo u službenom vozilu

BRČKO - Dalibor Simičić (32), inspektor Kriminalističke policije Brčko distrikta, pronađen je u četvrtak naveče mrtav u službenom golfu 4, u brčanskom mjestu Sandići, a istragom je utvrđeno da se najvjerovatnije ubio pucnjem iz vatrenog oružja.

Njegove kolege ispričale su da apsolutno ništa nije ukazivalo da bi se ovaj inspektor mogao odlučiti na ovakav čin jer su i on i njegova supruga bili zaposleni, a imaju i bebu. U vrijeme tragedije, kako se saznaje, nije bio na službenom zadatku.

Halid Emkić, portparol Policije Brčko distrikta, rekao je da je policiji prvo prijavljeno da se u vozilu pored puta nalazi muškarac koji je po sebi imao tragove krvi.

Kako se saznaje, pronašao ga je jedan mještanin na lokalitetu koji je najmanje 500 metara udaljen od prvih kuća.

"Obavljanjem uviđaja na mjestu događaja su pronađeni tragovi koji upućuju na to da se u ovom slučaju radi o samoubistvu. Tijelo preminulog je prevezeno u mrtvačnicu, a policajci pod nadzorom Tužilaštva nastavljaju rad na utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do ove tragedije", rekao je Emkić.

Na pitanje o kakvoj se prostrelnoj rani radi, Emkić je kazao da ne može iznositi detalje istrage jer se radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti.

U prostorijama Policije Brčko distrikta održana je komemorativna sjednica kolegija policije, na kojoj je odata počast Simičiću, te je odlučeno da će njegove kolege pomoći porodici ovog inspektora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije