Hronika

Udario glavom u stub i ispao iz lokomotive

Udario glavom u stub i ispao iz lokomotive
Udario glavom u stub i ispao iz lokomotive

DOBOJ - Milorad Miličević (28), mašinovođa iz Doboja, povrijeđen je kada je u blizini dobojske željezničke stanice ispao iz lokomotive, kojom je upravljao, nakon što se nagnuo i glavom udario u stub.

Kako je saopšteno iz CJB Doboj, dogodilo se to u nedjelju, kada je mašinovođa otvorio vrata lokomotive, koja je bila u pokretu, te se nagnuo da provjeri električne uređaje.

Međutim, kako je lokomotiva prolazila pored jednog od stubova pružnog postrojenja, Miličević je, udarivši glavom u stub, ispao iz lokomotive.

Riječ je o mašinovođi koji se ovim poslom bavi godinama i koji ranije nije imao nezgoda na poslu. Njegove zabrinute kolege kažu da je on dobar i pažljiv mašinovođa, koji svoj posao obavlja odgovorno.

Inače, u trenutku nezgode sa Miličevićem je u smjeni bio kolega Nebojša Dragojlović (46), koji je odmah zaustavio lokomotivu i pritekao povrijeđenom kolegi kako bi mu pružio pomoć.

On je pozvao Hitnu pomoć i vozilom dobojske Hitne pomoći povrijeđeni mašinovođa je prevezen u bolnicu "Sveti apostol Luka" u Doboju. U toj zdravstvenoj ustanovi Miličević je zadržan na liječenju.

"O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac, a po dobijanju izvještaja o stepenu zadobijenih povreda biće obaviješten i inspektor za zaštitu na radu", saopšteno je iz CJB Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije