Hronika

Udes na putu Pale - Sokolac, poginuli muškarac i dječak

Udes na putu Pale - Sokolac, poginuli muškarac i dječak
Udes na putu Pale - Sokolac, poginuli muškarac i dječak

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac i dječak su poginuli, a djevojka je teže povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u mjestu Rogoušići, opština Pale, rekao je Srni načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević.

Vasiljević je istakao da su u nesreći, koja se desila u 11.00 časova na magistralnom putu Ljubogošta - Mokro, poginuli vozač putničkog vozila "fijat" i dječak koji se nalazio u automobilu.

On je naglasio da je djevojka, koja se nalazila u "fijatu", sa težim povredama prevezena u bolnicu Kasindo.

"U toku je izvlačenje tijela nastradalih", rekao je Vasiljević i dodao da je na licu mjesta dežurni tužilac koji uz asistenciju policije vrši uviđaj.

Vasiljević je naglasio da je do nesreće došlo kada je putničko vozilo "fijat", kojim je upravljao stariji muškarac, na mokrom kolovozu izgubilo kontrolu i prešlo na suprotnu stranu kojom se kretao šleper, kojim je upravljao državljanin BiH.

 Osamnaestogodišnjak čiji su inicijali C.M. i osamdesettrogodišnji M.P. poginuli su jutros u saobraćajnoj nesreći u mjestu Rogoušići, opština Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije