Hronika

Uhapšen 11 godina nakon brutalnog ubistva Banjalučanke

Uhapšen 11 godina nakon brutalnog ubistva Banjalučanke
Uhapšen 11 godina nakon brutalnog ubistva Banjalučanke

PODGORICA - Pripadnici podgoričke policije uhasili su četrdesetjednogodišnjeg N.Dž. iz Srbije, osumnjičenog za ubistvo počinjeno u Banjaluci, gdje je krajem juna 2006. godine brutalno, sa 20 uboda nožem, ubijena Banjalučanka Majda Juzbašić (41).

Iz MUP-a Crne Gore "Nezavisnim" je potvrđeno da je osumnjičeni uhapšen radi vođenja krivičnog postupka zbog sumnje da je u RS počinio ubistvo.

"Osumnjičeni je, sumnja se, počinio ovo krivično djelo 27. juna 2006. godine, na način što je, kako se sumnja, nakon svađe sa M.J, u jednom stanu u Banjaluci, nožem zadao ovom licu 20 uboda u predjelu grudi, vrata i ruke od kojih povreda je ona preminula", navedeno je u saopštenju iz crnogorske policije

Osumnjičenom je određen ekstradicioni pritvor po rješenju sudije za istragu Višeg suda u Podgorici. Slijedi komunikacija između nadležnih organa dvije države radi ekstradicije osumnjičenog.

Podsjetimo, Juzbašićeva je ubijena u svom stanu u Ulici carice Milice, u banjalučkom naselju Obilićevo. Taj stan potom je zapaljen.

Bila je udata za poznatog prijeratnog banjalučkog taksistu Smaju Juzbašića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije