Hronika

Uhapšen muškarac zbog 12 krađa u Banjaluci i Gradišci

Uhapšen muškarac zbog 12 krađa u Banjaluci i Gradišci
Uhapšen muškarac zbog 12 krađa u Banjaluci i Gradišci

BANJALUKA- Tridesetosmogodišnji muškarac iz Banjaluke čiji su inicijali V.S. uhapšen je zbog sumnje da je u proteklom periodu na području Banjaluke i Gradiške počinio 12 krađa, kojima je pričinio materijalnu štetu od oko 2.500 KM, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović.

Markanovićeva je navela da je osumnjičeni, na osnovu raspisane potrage Policijske stanice Banjaluka - Centar, juče uhapšen na području Bijeljine, nakon čega je predat u nadležnost Policijske stanice Banjaluka - Centar na dalje postupanje.

"Tokom kriminalističke obrade, utvrđeno je da je muškarac čiji su inicijali V.S. krađe vršio tako što je dolazio u ugostiteljske objekte, poručivao piće, te čekao odsustvo zaposlenih radnika i njihovu nepažnju. Kada bi se uvjerio da ga niko ne posmatra, prilazio je do šanka, odakle je krao mobilne telefone, novčanike, pazar, bankovne kartice i lične dokumente", rekla je Markanovićeva.

O slučaju je upoznat dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Nakon kriminalističke obrade, muškarac čiji su inicijali V.S. pušten je na slobodu, a protiv njega će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog krivičnog djela krađa.

Srna nezvanično saznaje da je uhapšen Vladimir Skenderija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije