Hronika

Osumnjičen da je Banjalučankama pokazivao polni organ pušten na slobodu

Osumnjičen da je Banjalučankama pokazivao polni organ pušten na slobodu
Foto: Ilustracija | Uhapšen nakon što je djevojkama pokazao polni organ

BANJALUKA - Četrdesetogodišnji Banjalučanin sa inicijalima V.G. pušten je na slobodu zbog nedostatka dokaza da je u proteklom periodu na području Banjaluka u kasnim satima napadao dvije djevojke, potvrdila Marija Markanovic iz Policijske Uprave Banjaluka.

Iz policije su naveli da je u nedelju prijavljeno da je nepoznati muškarac u Ulici Petra Radenovića i Ranka Šipke skidao odjeću pokazujuci polni organ.

Policija je brzom intervencijom pronašla lice i konstatovala da je rijec o Banjalučaninu čiji su inicijali V.G., dok "Nezavisne", nezvanično saznaju da se radi o Vanji G. (pun identitet poznat redakciji).

"U proteklih mjesec dana zaprimljene su dvije prijave u kojima se navodilo da nepoznati muškarac napada djevojke i prijeti ime da će ih silovati. Policija će utvrditi da li iza ovih napada stoji upravo osumnjičeni koji je uhapšen jutros priveden", navode iz PU Banjaluka.

Posljednji napad manijaka u Banjaluci zabilježen je prošle sedmice u strogom centru grada, u blizini Osnovne škole "Ivo Andrić", koja je, inače, blizu Ulice Petar Preradovića. Manijak je nasrnuo na djevojku koja se oko jedan čas iza ponoći sama vraćala kući i zaprijetio joj da će je silovati.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije