Hronika

Uhapšeni osumnjičeni za krađu ogrlice u zlatari

Uhapšeni osumnjičeni za krađu ogrlice u zlatari
Foto: Arhiva N.N | Uhapšeni osumnjičeni za krađu ogrlice u zlatari

PRIJEDOR - Policija je identifikovala i uhasila E.T. (29) iz Banovića i E.B. (18) iz Bihaća, koji su osumnjičeni da su 12. septembra oko 14.30 časova u Novom Gradu iskoristili nepažnju radnika zlatare i ukrali zlatnu ogrlicu vrijednu 987 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da su u pitanju Eldin T. i Elvis B. Identifikovali su ih pripadnici Policijske uprave Prijedor, u saradnji sa njihovim kolegama iz Policijske uprave Banjaluka.

"Osumnjičeni su ukradenu zlatnu ogrlicu prodali, a protiv njih će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj za krađu", rečeno je "Nezavisnim" iz policije.

Podsjećamo, 15. septembra je Policijska uprava Prijedor uputila građanima apel za pomoć u identifikaciji ovih mladića. Fotografije osumnjičenih objavili su mediji.

"Građani su zajedno sa medijima dali svoj bezuslovni doprinos u pronalasku osumnjičenih lica i na taj način pomogli u rasvjetljavanju ovog krivičnog djela. Ovim putem Policijska uprava Prijedor se zahvaljuje medijima i građanima na saradnji", saopštila je Zvezdana Alendarević, portparol PU Prijedor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije