Hronika

Uhapšeno lice koje je repetiralo pištolj

Uhapšeno lice koje je repetiralo pištolj
Uhapšeno lice koje je repetiralo pištolj

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske stanice Rogatica uhapsili su na području opštine Sokolac lice čiji su inicijali M.K. koje je pobjeglo nakon što je repetiralo i uperilo pištolj u lice inicijala M.I.

Prema izjavi M.I, koji je slučaj prijavio policiji, ovo se dogodilo nakon kraće svađe i prepirke između njega i M.K.

Prilikom hapšenja, M.K. je dobrovoljno predao pištolj marke "CZ" kalibra 7,62 milimetara sa osam komada metaka.

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopštio je da je u toku dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

Policijski službenici Policijske stanice Foča zatekli su na licu mjesta osobe čiji su inicijali N.R. i B.M. kako u mjestu Brod na Drini iz jednog objekta kradu željezo.

U kombiju koji su ova lica koristila, bilo je utovareno devet izrezanih metalnih ploča i četiri metalne cijevi.

Navedena lica su privedena u službene prostorije radi kriminalističke obrade.

Policijski službenici su došli do saznanja da se sa lica mjesta, svojim vozilom udaljio I.J. koji je pozvan da se javi u prostorije SJB Foča. U toku je rad na dokumentovanju predmeta.

Policijski službenici SJB Foča uhapsili su lice čiji inicijali NJ.M, jer je u porodičnoj kući fizički napao svoju majku. U toku je rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Nepoznata lica su iz automobila "Audi A6",ukrala zračni jastuk, instrument tablu u sklopu koje se nalazio LCD displej, uređaj za navigaciju i nekoliko CD-ova.

Krađu, koju je Policijskoj stanici Istočno Sarajevo prijavio vlasnik automobila, dogodila se u naselju Dobrinja jedan u opštini Istočna Ilidža.

Uviđaj je izvršen na licu mjesta.

U protekla 24 časa, radnici policije kontrolisali su 186 vozila i vozača, uručili 81 prekršajni nalog i legitimisali 13 lica.

Iz saobraćaja su isključili tri vozača zbog upravljanja vozilom u alkoholisanom stanju i isto toliko zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava, te pet neregistrovanih i jedno tehnički neispravno vozilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije