Hronika

Uhapšeno pet lica po potragama

Uhapšeno pet lica po potragama
Foto: N.N. | Uhapšeno pet lica po potragama

Službenici Granične policije BiH uhapsili su pet lica za kojima su raspisane potrage u BiH i predali ih nadležnim policijskim organima.

Na graničnom prelazu Popovi danas je prilikom ulaska u BiH uhapšen državljanin Srbije čiji su inicijali I.Č. za kojeg je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog više krivičnih djela teška krađa, saopšteno je iz Granične policije.

Službenici Jedinice granične policije juče su uhapsili lice čiji su inicijali V.S, jer je ustanovljeno da su za njim potrage raspisali Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo zbog krivičnog djela teške krađe motornih vozila i Policijska stanica Pale zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

Prethodno je ovaj državljanin BiH na prelazu Karakaj-Mali Zvornik preuzet od službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije zbog posjedovanja krivotvorene vozačke dozvole BiH.

Protiv V.S. će, zbog sumnje da je počinio krivično djelo krivotvorenje isprave, Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu biti dostavljen izvještaj.

On je predat službenicima Policijske stanice Pale.

Na graničnom prelazu Brod prilikom izlaska iz BiH juče je uhapšeno lice čiji su inicijali E.O, za koje je ustanovljeno da ga potražuje Opštinski sud u Tuzli radi izdržavanja kazne zatvora i ono je predato službenicima Sudske policije Odžak.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo pripadnici Granične policije BiH na letu iz Beča juče su uhapsili lice čiji su inicijali V.K, koje potražuje Opštinski sud u Gradačcu zbog krivičnog djela teška krađa i ono je predato službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo.

Na prelazu Orašje, prilikom ulaska u BiH, u srijedu, 16. januara, uhapšen je državljanin BiH i Hrvatske čiji su inicijali Ž.M, jer je provjerama ustanovljeno da ga potražuje Kantonalno tužilaštvo Hercegovačko-neretvanskog kantona zbog krivičnog djela izbjegavanje izdržavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije