Hronika

Ukradenim polom išli ukrasti i motocikl

Ukradenim polom išli ukrasti i motocikl
Ukradenim polom išli ukrasti i motocikl

BANJALUKA - Slobodan Škrbić (19) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je sa saučesnicima u ovom gradu ukrao dva vozila, ali i motocikl u Prnjavoru, kojeg je tokom krađe i oštetio.

Izvor "Nezavisnih" iz policije pojašnjava da Škrbića terete da je zajedno sa Laktašaninom Bobanom Railićem (21) u noći između 22. i 23. maja iz dvorišta jedne kuće u Hilandarskoj ulici, u banjalučkom naselju Priječani, ukrao polo.

"Učinili su to koristeći nepažnju oštećenog i okolnosti da se u vozilu nalazio originalni ključ. Polo su zatim, iste noći, iskoristili da bi u Prnjavoru ukrali motocikl aprilia, kojeg su prilikom otuđenja i oštetili", navodi naš sagovornik iz policije.

Takođe, Škrbića sumnjiče da je zajedno sa sugrađaninom Radomirom Popovićem (19), te Laktašaninom Aleksandrom Vujićem (19) tokom noći 27. juna iz kruga jednog preduzeća u banjalučkoj Ulici Nenada Kostića ukrao kedi, nakon što su prethodno ključ pronašli i u tom vozilu.

"Iste noći kada je izvršeno krivično djelo, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka u Ulici Branka Popovića uočili su i zaustavili kedi te su dvojicu uhapsili, a Škrbić je tada pobjegao", naveli su iz policije.

Na kraju je, ipak, pao i Škrbić, a ukradena vozila policija je vratila vlasnicima.

"Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta, protiv Railića, Vujića i Popovića biće dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu za krivično djelo oduzimanja motornog vozila", naveli su iz policije.

Osumnjičeni Škrbić, koji je učestvovao u izvršenju svih krivičnih djela, uz izvještaj biće sproveden u Okružno tužilaštvo Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije