Hronika

Upao u bife pa zapucao

Upao u bife pa zapucao
Upao u bife pa zapucao

SARAJEVO - U bifeu "Nisko", koji se nalazi u sarajevskom naselju Alipašino polje, na Trgu međunarodnog prijateljstva, u utorak u 20.30 došlo je do nove pucnjave i tuče u kojoj su povrijeđene dvije osobe, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Nezvanično, nakon incidenta uhapšen je Šaban Delić, koji je upao u lokal i automatskom puškom počeo da puca po inventaru, nakon čega ga je nekoliko prisutnih savladalo, a u opštoj tuči povrijeđen je B.B. (49).

"Pacijent B.B. zadobio je frakturu nosa i upućen je na dalje liječenje na Kliniku za uho, grlo i nos, a pacijent D.Š. zadobio je povrede glave i najvjerovatnije će biti zadržan na daljem liječenju u Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju", rečeno je u KCUS. 

Podsjećamo, vlasnik ovog objekta je Nijaz Karkelja, zvani Nisko, koji je prošle sedmice ranjen u ovom lokalu, a koji je ovaj put prošao bez povreda.

Na njega je tada iz pištolja pucao Enes Hrvo, koji je bio u društvu Šabana Delića.

Karkelja je tada zadobio ustrelnu ranu grudnog koša, te je nakon ukazane ljekarske pomoći u KCUS samovoljno otišao kući.

Hrvo i Delić su nakon pucnjave uhapšeni, a Delić je zbog nove pucnjave zadržan u pritvoru.

Građani Sarajeva sve više su zabrinuti za svoju bezbjednost jer se za desetak dana na više lokacija u gradu u obračunima potezalo oružje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije