Hronika

Više osoba povrijeđeno u sudaru tri vozila u Doboju

Više osoba povrijeđeno u sudaru tri vozila u Doboju
Foto: Ilustracija | Više osoba povrijeđeno u sudaru tri vozila u Doboju

DOBOJ – Više osoba je povrijeđeno u sudaru tri vozila koji se juče desio u mjestu Tekućica na području grada Doboja, saopšteno je iz Policijske uprave ovog grada.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobili su vozač G.O., suvozač u putničkom vozilu „Citroen-xsara picaso“ G.S. i putnici u istom vozilu S.R. i M.T., dok zdravstveno stanje povrijeđenog vozača S.S. još uvijek nije poznato.

Povrijeđeni su zadržani na liječenju u dobojskoj bolnici.

U sudaru su učestvovala tri putnička vozila i to vozilo marke „VW golf 2“ kojim je upravljao G.O. iz Doboja, vozilo marke „Škoda oktavia“ kojim je upravljala S.V. sa područja opštine Petrovo i vozilo marke „Citroen-xsara picaso“ kojim je upravljao S.S. sa područja opštine Petrovo.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač putničkog vozila marke „VW golf 2“, krećući se iz pravca Doboja, preticao putničko vozilo marke „Škoda oktavia“ u momentu kada se iz suprotnog pravca kretalo putničko vozilo marke „Citroen“, prilikom čega je vozilo „VW golf 2“ prednjim desnim dijelom udarilo u zadnji lijevu bočnu stranu vozila „Škoda oktavia“, a nakon odbijanja vozila u lijevu saobraćajnu traku udarilo u putničko vozilo marke „Citroen-xsara picaso“.

Uviđaj mjesta nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije