Hronika

Vozač pasata nastradao, nekoliko povrijeđenih

Vozač pasata nastradao, nekoliko povrijeđenih
Vozač pasata nastradao, nekoliko povrijeđenih

BANJALUKA, DOBOJ - Milovan Topić (53) iz Brusnika, kod Srpca, poginuo je u ranim jutarnjim časovima u saobraćajnoj nesreći u mjestu Zeleni Vir na magistralnom putu Banjaluka - Čelinac.

Do nesreće je došlo kada su se pod još neutvrđenim okolnostima sudarili Topićev pasat 5, FIAT punto, koji je vozila Milica Mitraković (33) iz Bajinaca, kod Srpca, i pasat karavan, čijim je volanom upravljao Dejan Zeljić (25) iz Čelinca.

Teške povrede u ovom udesu zadobili su Zeljić, kao i Vesna Topić, koja je bila suvozač u automobilu smrtno stradalog vozača, dok su Mitrakovićeva i njena dva saputnika prošli sa lakšim povredama. Svima je pomoć ukazana u Univerzitetskoj bolnici Klinički centar Banjaluka.

Malo ko od očevidaca se zatekao na ovom mjestu te noći jer se radi o dijelu puta u nenaseljenom mjestu. Ali, kako smo nezvanično saznali, sve je počelo kada je Topić krenuo da pretiče drugi auto.

"Krenuo je da pretiče u opasnoj krivini, a iz suprotnog pravca je naišao drugi auto tako da je sudar bio gotovo neizbježan", ispričao nam je izvor blizak policiji. 

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Čelinac, a Daniela Šertović, dežurni tužilac, naložila je obdukciju tijela nastradalog.

Ona je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne mjere i radnje na utvrđivanju tačnog uzroka saobraćajne nesreće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije