Hronika

Za tri dana šestoro uhapšenih po potjernicama

Za tri dana šestoro uhapšenih po potjernicama
Za tri dana šestoro uhapšenih po potjernicama

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije BiH u posljednja tri dana uhapsili su šest lica za kojima su raspisane potjernice, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pripadnici Jedinice granične policije Orašje juče su uhapsili državljanina BiH čiji su inicijali B.A. /34/ nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud Tuzla zbog razbojništva.

On je kontrolisan u autobusu koji je saobraćao na relaciji Cirih-Goražde na ulazu u BiH, a predat je službenicima Sudske policije Odžak.

Na ulazu u BiH na graničnom prelazu Orašje slobode je lišen državljanin BiH R. R. /20/ jer ga potražuje Osnovni sud Bijeljina zbog krivičnog krađe. On je predat službenicima Sudske policije Bijeljina.

Policijski službenici Jedinice granične policije Brod sinoć su uhapsili državljanina BiH DŽ.A. /34/ jer je za njim federalni MUP raspisao potragu zbog krivičnog djela teška krađa.

Na sarajevskom aerodromu na letu iz Beča prilikom pasoške kontrole lišen je slobode državljanina BiH S.N. /49/ nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud Zenica zbog krivičnog djela iznuda i izdržavanja kazne zatvora.

Na graničnom prelazu Velika Kladuša uhapšen je državljanin BiH LJ.A. /32/ jer ga potražuje Opštinski sud Bihać zbog krivičnog djela teška krađa. On je predat službenicima Sudske policije Velika Kladuša.

Policijski službenici Jedinice granične policije Doljani lišili su slobode državljanina BiH Č.H. /53/, prilikom izlaska iz zemlje, jer je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim MUP Kantona Sarajevo raspisao potragu zbog krivičnog djela krađa. On je predat službenicima Sudske policije Mostar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije