Hronika

Zapalio stan nevjenčane supruge u Derventi

Zapalio stan nevjenčane supruge u Derventi
Zapalio stan nevjenčane supruge u Derventi

DERVENTA - Policija i vatrogasci u Derventi imali su u ponedjeljak pune ruke posla zbog supruga koji je svojoj nevjenčanoj ženi zapalio stan, a zatim se i sam povrijedio.

Kako saznajemo, Siniša Davidović iz ovog mjesta ušao je u stan svoje supruge Daliborke Mitrović u Ulici svetog Save, polio stan benzinom, a zatim ga zapalio.

Sve se desilo oko 16.30, za vrijeme dok je Mitrovićeva bila na putu u Srbiji.

Međutim, kada je vatra krenula da gori i požar da se širi, Davidović je zadobio opekotine na nogama.

"U Policijsku stanicu je došao i priznao šta je uradio, a zatim je odatle upućen u Dom zdravlja gdje mu je pružena pomoć", ispričao nam je izvor blizak ovom slučaju.

Vatrogasci su uspjeli da ugase požar, ali ne i da spasu stan od 50 kvadrata na prvom spratu koji je u potpunosti izgorio.

Ogromna šteta nastala je i na ugostiteljskom objektu "Astorija", koji se nalazi u prizemlju zgrade. Poplavljen je, naime, vodom kojom je požar ugašen, a koja je nadrla s prvog sprata.

Iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Doboj, navodeći inicijale piromana, rekli su kako je nad njim, nakon što mu je pružena medicinska pomoć, izvršena kriminalistička obrada.  

"Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu izazivanja opšte opasnosti", rečeno je u dobojskom CJB-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije