Hronika

Zatečeni u pljački trgovine, jedan od ranjenih lopova pobjegao

Zatečeni u pljački trgovine, jedan od ranjenih lopova pobjegao
Zatečeni u pljački trgovine, jedan od ranjenih lopova pobjegao

SARAJEVO - Dva razbojnika i šef obezbjeđenja ranjeni su u razmjeni vatre koja se dogodila tri sata iza ponoći prilikom pljačke trgovine "Amko komerc" u Ulici Iza Begluka u Sarajevu.

Kako nezvanično saznaju "Nezavisne", ranjen je Jasmin Hasić (27) u stomak, dok je drugi lopov ranjen u nogu, ali je uspio pobjeći. Aliji Jašareviću, direktoru zaštitarske agencije "Gama", koji je razbojnike zatekao na djelu, hitac je okrznuo glavu.

Prema riječima mještana i očevidaca koji su se probudili nakon što su začuli alarm na trgovini, četiri razbojnika otvorila su vatru na obezbjeđenje koje je sa interventnim kolima došlo da provjeri zašto se alarm aktivirao, nakon čega su uzvratili na vatru.

Primijetili su i kako su razbojnici došli u tamnom audiju te kako su u trgovinu pokušali ući tako što su razbili staklo na vratima.

Iz UKC Sarajevo je rečeno da su primljene dvije osobe povrijeđene u ovoj pucnjavi. H.J. sa prostrelnom ranom abdomena, koji je smješten na Kliniku za abdominalnu hirurgiju, te A.J. sa povredom glave, koji je nakon ukazane pomoći pušten na kućno liječenje.

"Oni su nekim drvetom razbili staklo i krenuli ulaziti, ali se odmah začuo alarm. Uspjeli su iznijeti cigarete i drugu robu i počeli je ubacivati u automobil, nakon čega su došli zaštitari i krenula je pucnjava. Bilo je kao u horor filmu", kazala je jedna od mještanki koja je sve gledala sa prozora obližnje zgrade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije