Hronika

Zbog pucnjave više lica na informativnom razgovoru

Zbog pucnjave više lica na informativnom razgovoru
Zbog pucnjave više lica na informativnom razgovoru

Više lica pozvano je na informativni razgovor radi rasvjetljavanja jutrošnje pucnjave u Ulici Jug Bogdana u Doboju, gdje je policija na licu mjesta pronašla tragove krvi, rekao je načelnik Centra javne bezbjednosti Doboj Goran Đurković.

Lice na koje je pucano još nije pronađeno, tako da nije poznato da li je riječ o ranjavanju ili ubistvu.

Đurković je naveo da je, prema do sada prikupljenim operativnim saznanjima, u tuči učestvovalo lice čiji su inicijali V.P. sa područja Doboja i jedno za sada nepoznato lice.

"To nepoznato lice nanijelo je povrede vatrenim oružjem V.P. nakon čega ga je uz pomoć za sada nepoznatih osoba odvezlo u nepoznatom pravcu", rekao je Đurković.

V.P. je od ranije poznat policiji, a osuđivan je za razbojništva i druga krivična djela. Inače služi zatvorsku kaznu, a sada je bio na dopustu.

Đurković je istakao da pripadnici dobojskog Centra u saradnji sa pripadnicima Uprave kriminalističke policije Banjaluka intenzivno rade na identifikovanju i pronalasku lica koja su učestvovala u tuči i pucnjavi.

Intenzivno se radi i na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem.

Đurković je podsjetio da je jutros nešto prije šest časova Policijskoj stanici Doboj jedan prijavljeno da je u Ulici Jug Bogdana u neposrednoj blizini raskrsnice sa Ulicom Kneza Lazara, nakon tuče dva lica, jedno lice ostalo da leži na ulici.

On je napomenuo da policija nije zatekla učesnike događaja, ali su na licu mjesta pronađeni tragovi krvi.

"Daljom provjerom u zdravstvenim ustanovama u Doboju i okolnim mjestima utvrđeno je da nije bilo prijema lica koja bi eventualno bila povrijeđena u tuči", dodao je Đurković.

O svim prikupljenim saznanjima obaviješten je dežurni tužilac koji je naložio da budu preduzete sve mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije