Mamić predat u nadležnost Suda Bosne i Hercegovine

MOSTAR - Dinamov savjetnik i begunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić predat je večeras u nadležnost Suda Bosne i Hercegovine, pred kojim će se sutra održati ročište ...

Udarila ga struja dok je hodao po vagonu

ZENICA - U zeničkom naselju Blatuša mlađi muškarac večeras je doživio strujni udar nakon što se popeo na vagon na Željezničkoj stanici.

Udes u Klašnicama, dvije osobe povrijeđene

BANJALUKA – U Klašnicama kod Laktaša, desila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali automobil i kamion, a dvije osobe su zadobile tjelesne povrede.

Kćerkicu bacila u bunar pa skočila za njom?

MOSTAR - Tromjesečna djevojčica utopila se danas u bunaru, takozvanoj čatrnji, u mostarskom naselju Potoci, a njenu tridesetjednogodišnju majku S.G. ukućani su uspjeli ...

Tinejdžerku spriječili da se ubije skokom s mosta u Banjaluci

BANJALUKA - Policija, vatrogasci i ljekari su zajedničkim snagama prije nekoliko dana spriječili sedamnaestogodišnjakinju da se ubije skokom sa mosta Venecija u Banjaluci ...

U Istočnoj Ilidži pronađena droga

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo pronašli su u stanu lica čiji su inicijali D.G. u Istočnoj Ilidži 108 grama spida i 53 tablete ekstazija.

Utopila se tromjesečna beba u Mostaru, sumnja se da ju je majka bacila ...

MOSTAR - U mostarskom naselju Potoci jutros se tromjesečna beba utopila u bunaru, a majka koja je tom prilikom upala u bunar je spašena.

Hrvata napao bik na koridi u BiH, ostao bez bubrega

Državljanina Republike Hrvatske A. V. (45) iz Prugova, mjesta blizu Klisa u splitskom zaleđu, na koridi u BiH napao je vlastiti bik.