Obrazovanje

Banjalučkoj Medicinskoj školi od "Mikrofina" vrijedna donacija

Banjalučkoj Medicinskoj školi od "Mikrofina" vrijedna donacija
Foto: Ilustracija | Medicinskoj školi od "Mikrofina" vrijedna donacija

BANJALUKA - Medicinsku školu u Banjaluci je posjetila Radmila Bjeljac, izvršna direktorica Mikrokreditnog društva "Mikrofin" i tom prilikom im poklonila informatičku opremu i knjige za školsku biblioteku.

Naime, godinu obilježavanja 20 godina postojanja "Mikrofin" privodi kraju na način kako je sve i započelo - brojnim donacijama širom BiH.

"Možemo ovu godinu nazvati godinom djeteta, barem za nas u 'Mikrofinu', jer kad su u pitanju djeca i aktivnosti koje su usmjerene na njihov razvoj ulagali smo više nego ikad, kroz izgradnju igrališta za djecu, brojne donacije osnovnim i srednjim školama, vrtićima, bibliotekama, kao i ustanovama koje na različite načine brinu o djeci", istakla je Bjeljac i dodala da "Mikrofin" u istom duhu nastavlja dalje.

Osim Banjaluke, predstavnici "Mikrofina" su poklonima obradovali mališane vrtića "Bambi" u Rogatici, kao i učenike osnovne škole "Sveti Sava" u Kotor Varošu.

Vrtić "Bambi" opremljen je novim klima-uređajem i setom didaktičke opreme za rad s djecom, dok je osnovcima škole "Sveti Sava" od juče na raspolaganju nova oprema za kabinet biologije. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije