Obrazovanje

Deseti rođendan UPS-a

Deseti rođendan UPS-a
Deseti rođendan UPS-a

BANJALUKA - Svečana manifestacija povodom desetogodišnjice od osnivanja Univerziteta za poslovne studije (UPS) danas je održana u Banjaluci, a posebno su ponosni na dobijanje trećeg ciklusa studija na Univerzitetu.

"Mi smo prva akreditovana ustanova sa statusom univerziteta na ovim prostorima i to je zasigurno dokaz kvaliteta koji posjedujemo, ne samo domaćeg nego i inostranog. Naše diplome su priznate i o tome nema polemike. Nadam se da smo završili misiju i viziju koju smo imali na samom početku 2005. godine", kazao je Radovan Klincov, direktor UPS-a. Istakao je da osoblje UPS-a nastoji da u potpunosti osposobi studente.

"Mogu s ponosom da istaknem da smo prešli još jednu stepenicu, a to je dobijanje trećeg ciklusa na našem univerzitetu. Tako nešto je veoma značajno za sve naše studente, da mogu na svom fakultetu da nastave obrazovanje i bavljenje naukom", rekao je Klincov.

Za deset godina postajanja na UPS-u je diplomiralo više od 2.000 studenata, a Univerzitet u svom sastavu ima sedam fakulteta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije