Obrazovanje

"Mikrofin" poklonio informatičku opremu Građevinskoj školi u Banjaluci

"Mikrofin" poklonio informatičku opremu Građevinskoj školi u Banjaluci
"Mikrofin" poklonio informatičku opremu Građevinskoj školi u Banjaluci

BANJALUKA - Vodeća mikrofinansijska institucija u BiH "Mikrofin" darovala je juče informatičku opremu Građevinskoj školi u Banjaluci, koja predstavlja samo jednu donaciju u nizu brojnih akcija pomoći društvenoj zajednici, po kojoj je prepoznatljiva ova kompanija.

Radmila Bjeljac, izvršna direktorica "Mikrofina", rekla je da nastavljaju praksu ulaganja u vaspitno-obrazovne institucije, koje su već deset godina njihov primarni fokus kada se radi o donacijama.

"Kao firma poslujemo odgovorno i nastojimo da što više uložimo u zajednicu u kojoj radimo, smatramo da je ulaganje u obrazovanje najbolji način da se poboljša kvalitet života u našem društvu", rekla je Bjeljac.

Dodala je da im se Građevinska škola obratila s molbom da im pomognu pri opremanju informatičkog kabineta, i da se nada da će im ova donacija unaprijediti izvođenje nastave u školi.

Ljuban Bajić, direktor Građevinske škole u Banjaluci, iskazao je zadovoljstvo i zahvalnost, jer će im, kako je istakao, ova donacija omogućiti da unaprijede nastavu iz predmeta primjena računara.

"Gotovo svi stručni predmeti zahtijevaju modernu informatičku opremu, koju sami ne možemo obezbijediti, pa bih ovom prilikom pozvao i druga preduzeća koja su u mogućnosti da nam pomognu sličnim donacijama", rekao je Bajić.

"Mikrofin" godišnje uruči oko 30 donacija osnovnim i srednjim školama, vrtićima i udruženjima koja se bave razvojem djece. Ove godine broj donacija širom BiH je povećan, jer ova banjalučka kompanija obilježava 20 godina uspješnog poslovanja.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije