Obrazovanje

Prodaja udžbenika na rate

Prodaja udžbenika na rate
Prodaja udžbenika na rate
Srna

ISTOČNO SARAJEVO- Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske ove godine omogućio je kupovinu udžbeničkih kompleta na rate u periodu od 1. aprila do 1. avgusta.

Kupovina udžbenika za osnovnu školu, školskog pribora i đačkih torbi moguća je na četiri rate, kako bi roditeljima širom Republike Srpske olakšali pripreme za predstojeću godinu, saopšteno je iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva RS.

U saopštenju se navodi da cijena udžbenika za osnovnu školu iznosi 7,5 KM i 5,5 KM za radnu svesku, te Zavodov udžbenički komplet za engleski jezik koji sadrži udžbenik, radnu svesku i CD-e 20 KM, dok prosječna cijena za srednje škole i gimnazije iznosi 9,9 KM.

Ugovore o kupovini roditelji mogu sklopiti u najbližim knjižarama sa indentifikacionim dokumentom, izvršiti uplatu prve rate, dogovoriti periodiku uplata za preostale tri rate, te udžbenike preuzeti nakon uplate poslednje rade.

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva će od sutra, povodom 21. marta - Svjetskog dana poezije, organizovati akcijsku prodaju knjiga poezije sa popustom od 30 odsto.

Akcijska prodaja trajaće do 23. marta u svim knjižarama Zavoda.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije
}