Obrazovanje

Samo za maturante iz Banjaluke: Prijavite se besplatno za kurs programiranja

Samo za maturante iz Banjaluke: Prijavite se besplatno za kurs programiranja
Foto: N.N. | Samo za maturante iz Banjaluke: Prijavite se besplatno za kurs programiranja

.

Za sve maturante iz Banjaluke i okoline stižu sjajne vijesti sa ITAcademy i ITEP visoke škole, koje će od 23. aprila održati besplatan kurs programiranja!

Ova besplatna IT obuka omogućiće maturantima zainteresovanim za IT oblast da se kroz 3 nedjelje upoznaju sa HTML, CSS i JavaScript tehnologijama, da naprave sopstveni web sajt i steknu zvanični certifikat o učešću.

Svi maturanti mogu se prijaviti putem ovog linka, a s obzirom na to da je broj polaznika ograničen, samo najbrži među vama će obezbijediti svoje mjesto na kursu, koji se održava u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy i ITEP visoke škole, u centru Banjaluke, na adresi Jovana Dučića 14.

Programiranje – najperspektivnije zanimanje današnjice i budućnosti

Svi maturanti će uskoro morati da donesu jednu od najvažnijih životnih odluka, koja se tiče izbora oblasti u kojoj će nastaviti svoje obrazovanje, a ITAcademy i ITEP visoka škola organizuju ovaj besplatni kurs kako bi im tu odluku umnogome olakšale.

Kako navode iz ovih ustanova, programiranje je jedno od rijetkih zanimanja koje garantuje mogućnost brzog pronalaženja posla i sigurnu budućnost. Osim toga, programeri se mogu pohvaliti i odličnom zaradom, koja već na početku karijere iznosi u prosjeku više od 1.000 KM mjesečno.

Zbog svih pomenutih benefita, ovaj besplatni kurs predstavlja idealnu priliku za sve maturante da savladaju prva programerska znanja i uvjere se da pomenuta oblast nije bauk, već odlična prilika za sigurnu budućnost.

Do praktičnih programerskih znanja i certifikata u moderno opremljenim prostorijama

Predavanja u okviru ovog besplatnog kursa održavaju se u novim prostorijama ITEP visoke škole i ITAcademy u Banjaluci, koje su opremljene po najnovijim svjetskim standardima za edukaciju IT stručnjaka.

Tokom kursa maturanti će raditi na računarima posljednje generacije, koji olakšavaju upoznavanje sa osnovama jezika HTML, CSS i JavaScript. Nastava na ovom kursu odvijaće se u skladu sa principima ITAcademy i ITEP visoke škole, što znači da će časovi biti fokusirani isključivo na usvajanje praktičnih vještina koje omogućavaju savladavanje svih pomenutih tehnologija i sticanje certifikata o uspješno završenom kursu.

Poznavanje HTML-a omogućiće polaznicima da samostalno postave temelje sajta, dok će u CSS-u moći da uređuju njegov vizuelni izgled. Na kraju kursa, kada savladaju i JavaScript, učesnici će biti spremni da kompletan sajt „ožive” i učine ga funkcionalnim. Do ovih traženih znanja maturante će voditi Davor Radivojević, IT stručnjak i predavač ITEP-a sa višegodišnjim iskustvom.

Započnite profitabilnu IT karijeru

Do najtraženijih vještina današnjice možete doći već poslije godinu dana školovanja na ITAcademy ili nakon četvorogodišnjih studija na ITEP visokoj školi, koje vam donose zvanje diplomiranog IT inženjera.

U toku jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy možete se pripremiti za profitabilnu karijeru u oblasti programiranja, dizajna i multimedije, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a ili kreiranja mobilnih aplikacija. Osim praktičnih vještina, možete dobiti i prestižne internacionalne certifikate koji će vam omogućiti siguran i odlično plaćen posao u struci.

Oni koji žele da steknu visoko obrazovanje iz oblasti IT-ja, studiranjem na programu Računarske i informacione tehnologije na ITEP visokoj školi dobiće prestižna znanja i diplomu koja će im omogućiti uspješnu karijeru.

S obzirom na to da su visok kvalitet nastave i dostupnost najmodernijoj opremi uvijek na prvom mjestu, ITAcademy i ITEP visoka škola su strogo ograničile broj mjesta za pohađanje kursa programiranja. Zato je potrebno da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto. Prijavite se besplatno ovdje »

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije