Obrazovanje

Upoznajte kulturu 14 država: Dođite u park Petar Kočić

Upoznajte kulturu 14 država: Dođite u park Petar Kočić
Upoznajte kulturu 14 država: Dođite u park Petar Kočić

BANJALUKA - Želite upoznati ljude iz dalekih zemalja, probati njihovu tradicionalnu hranu, piće, poslastice, čuti više o njihovim običajima i kulturi? Onda je idealna prilika da večeras posjetite park Petar Kočić od 19h i iz prve ruke saznate sve od studenata koji nam dolaze iz Grčke, Rumunije, Portugala, Indije, Indonezije, Rusije, Italije, Srbije, Nikaragve, Turske, Azerbejdžana, Makedonije, Kine i Ukrajine.

AIESEC Banja Luka je međunarodna studentska organizacija koja 3. avgusta organizuje događaj pod nazivom Global Village, gdje će se okupiti 23 studenta iz navedenih zemalja i predstaviti svoju zemlju na nešto drugačiji način od onog na koji ste navikli. Ovo je jedinstvena prilika da se družite sa njima i da bolje upoznate krajeve iz kojih nam dolaze.

Global Village je dio projekta RevolutiON koji 2015. godine prvi put pokrenut na državnom nivou i realizovan je ispred AIESEC-a Bosne i Hercegovine u tri Lokalna komiteta: Banja Luka, Mostar i Sarajevo.

Ove godine prvi put se projekat koji iznosi kancelarija u jednom gradu (AIESEC Banja Luka) širi i na okolne gradove Prnjavor, Prijedor i Teslić, čime želimo proširiti svoj uticaj i dati mladima iz više lokalnih zajednica priliku za lični razvoj, multikulturalno učenje, razmjenu iskustava i usavršavanje jezika.

Ako ste danas u našem gradu, posjetite Global Village i iskoristite priliku da pobliže upoznate kulturu 14 država!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije