Obrazovanje

Uručene diplome studentima Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment

Uručene diplome studentima Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment
Foto: Velibor Tripić | Uručene diplome studentima Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment

BANJALUKA - Na Univerzitetu za poslovni inženjering i menadžment u Banjaluci večeras je održana svečana promocija diploma jedanaeste generacije studenata na prvom i drugom ciklusu studija na Ekonomskom, Pravnom, Tehničkom, Filozofskom i Fakultetu računarskih nauka.

Diplome je uručila rektor Univerziteta prof. doktor Snežana Pantelić-Vujanić.

„Danas imamo veliku svečanost, najvažniji akademski dan na svakom univerzitetu je dodjela diploma. Vrlo smo ponosni na to dokle smo došli“, rekla je Pantelić Vujanić.

Pored prijatelja i rodbine, koji su došli da podrže diplomce, dodjeli diploma je prisustvovao i veliki broj gostiju iz poslovnog i akademskog svijeta Srpske a i šire.

Osim diploma, studenti koji su završili prvi i drugi ciklus na PIM-u dobili su zlatni prsten sa grbom Univerziteta kao znak vjernosti i pripadnosti.

Marijana Žiravac Mladenović, predsjednica Upravnog odbora Univerziteta, kazala je da je ove godine na prvom ciklusu studija diplome dobilo 150 studenata koji su se školovali na pet fakulteta, a svečane diplome dobio je 21 diplomirani student drugog ciklusa.

Nakon dodjele diploma, druženje studenata i radnika Univeruziteta nastavljeno je u holu ove ustanove uz koktel i muziku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije