Obrazovanje

Velika akcija za maturante: Postani IT inženjer na ITEP visokoj školi

Velika akcija za maturante: Postani IT inženjer na ITEP visokoj školi
Foto: N.N. | Velika akcija za maturante: Postani IT inženjer na ITEP visokoj školi uz besplatnu specijalizaciju na ITAcademy

Sjajne vijesti za sve maturante stižu sa ITEP visoke škole.

Svi oni koji žele da postanu dio najperspektivnije oblasti današnjice i do 31. jula upišu smjer Računarske i informacione tehnologije na ITEP-u besplatno dobijaju IT specijalizaciju na ITAcademy u vrijednosti od čak 2.000€.

Pred učenicima koji su uspješno završili srednju školu je važna odluka o izboru studija, koje će u velikoj mjeri uticati i na kvalitet njihovog života u budućnosti.

Upravo iz tog razloga, nakon organizovanja niza besplatnih kurseva programiranja, ITEP visoka škola i ITAcademy kompanije LINK group nastavljaju sa promocijom IT sektora kao najboljeg izbora za sve maturante koji još uvijek nisu donijeli odluku u kojoj oblasti će nastaviti svoje obrazovanje.

Informacione tehnologije – oblast u kojoj posao čeka na vas

Širom svijeta, kao i u BiH, oblast IT-ja je u konstantnom razvoju, zbog čega i potreba za kadrovima svakodnevno raste.

Osim odlične zarade, koja je u IT sektoru zagarantovana, u ovoj oblasti vas očekuju i najbolji uvjeti rada: svemirski opremljen office, rad sa najnovijom tehnologijom i modernim uređajima, plaćena putovanja, duži odmori i stalna mogućnost daljeg napredovanja.

Najsavremenije studije za visoko plaćene IT inženjere

Studije na ITEP visokoj školi pripremaju vas za razna zanimanja u oblasti informacionih tehnologija koja donose finansijsku sigurnost i priliku da u svakom trenutku pronađete odgovarajući posao.

Na odsjeku Računarske i informacione tehnologije pruža vam se mogućnost da izaberete jedan od tri studijska profila koja će vas usmjeriti ka oblasti IT-ja koja vas najviše zanima: Računarski dizajn, Informacione tehnologije i Računarske nauke. Po završetku ovog odsjeka stičete cijenjeno zvanje diplomiranog inženjera računarstva i informatike koje će predstavljati odličnu potvrdu vaše stručnosti.

Ključ uspjeha u IT svijetu je u stalnom usavršavanju, daljem učenju i napredovanju. Zato je ITEP visoka škola predstavila jedinstvenu priliku da po idealnim uslovima dodatno specijalizujete svoja znanja i obezbijedite sebi sigurnu budućnost i visoku zaradu.

Besplatna IT specijalizacija na ITAcademy za sve maturante koji upišu ITEP do 31. jula

Jednogodišnji specijalistički programi na ITAcademy su vaš najbolji slijedeći korak nakon studija na ITEP-u.

Primjeri studenata iz prethodnih generacija koji su se odlučili da specijalizuju svoje znanje i steknu međunarodno priznate certifikate najbolji su pokazatelj da dodatno profesionalno usavršavanje nikad nije pogrešan izbor.

ITAcademy je ovlašćena od Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće IT kompanije da obučava polaznike po naprednom jednogodišnjem programu za najnovije računarske tehnologije i izdaje zvanične diplome i certifikate.

Konkretno, osim zvanja koje vam obezbjeđuje Cambridge University, u zavisnosti od smjera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja od svjetski poznatih kompanija i specijalizovanih IT asocijacija: Microsoft, Zend, Adobe, Google, CompTIA, Cisco, MikroTik, Oracle, Autodesk, Linux Professional Institute, Advanced Training Consultants, IQN, CIM. Ukupno, obezbijeđeno vam je preko 30 ekspertskih IT zvanja.

Inače, i ITEP visoka škola i ITAcademy su dio grupacije LINK Education Alliance, koja se više od 20 godina uspješno bavi profesionalnom edukacijom i certifikacijom u oblasti IT-ja.

LINK djeluje na teritoriji Bosne i Hercegovine, Srbije, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem jedinstvenog e-Learning sistema za učenje na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja svijeta.

Brzo do posla uz Centar za razvoj karijere

Obrazovanjem na ITEP visokoj školi, kao i na ITAcademy, usvajate najmodernije i najtraženije vještine 21. vijeka. Ipak, da biste do odgovarajućeg posla došli što prije, potrebno vam je da se povežete sa najboljim poslodavcima, steknete stručnu praksu i predstavite se u najboljem svjetlu.

Iz tog razloga ove obrazovne ustanove imaju razvijenu saradnju sa Centrom za razvoj karijere, koji studentima omogućava adekvatnu pripremu za izlazak na tržište i pomoć prilikom pronalaženja posla. Na taj način svi koji se obrazuju na ITEP visokoj školi ili ITAcademy dobijaju sve ono što je potrebno za početak uspješne karijere u oblasti IT-ja.

Maturanti, prijavite se za upis na ITEP do 31. jula i iskoristite posebne pogodnosti

Iskoristite veliku akciju za maturante koja vam omogućava besplatno školovanje na ITAcademy po završetku studija. Upišite ITEP visoku školu i steknite obrazovanje koje će vas pripremiti za najtraženija IT zanimanja današnjice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije