Svijet

Albanac silovao komšijinog psa

Albanac silovao komšijinog psa
Albanac silovao komšijinog psa

NJUJORK - Albanac Kujtim Nicaj (44), koji godinama živi u SAD u državi Njujork, silovao je psa jednog stanara u čijoj zgradi je radio kao domar.

Koristio je ključeve koje je imao kao domar i više puta je upadao u dom Alana Kačalskog da bi se seksualno iživljavao nad jednogodišnjim labradorom Gunerom.

Stravičan zločin snimile su bezbjednosne kamere u stanu Kačalskog, a video-snimci bili su dovoljni da Albanca osude na šest godina robije i sedam godina uslovne slobode.

Kačalski, koji živi u Raj koloniju, zločin je otkrio tako što je primjetio da se njegov pas danima neobično ponaša.

- Nije mi bilo jasno šta se dešava jer je Guner inače veoma energičan i pun života, a onda je odjednom klonuo i po cijeli dan je samo ležao na kauču. To mi je bilo veoma sumnjivo. Takođe, uočio sam da se i u mom stanu nešto neobično događa dok sam odsutan. Nekoliko puta je roletna na prozoru bila spuštena više nego što sam je ostavio, a ponekad je i neki prozor bio otvoren iako sam ga zatvarao – rekao je Kačalski.

Zbog toga je on u stanu postavio tri sigurnosne kamere, a već poslije nekoliko dana na snimcima je vidio kako Nicaj, kojeg je dobro poznavao, ulazi u njegov dom, skida se i potpuno go napastvuje nesrećnu životinju. Poslije stravičnog čina, još neko vrijeme je provodio u stanu i koristio stvari.

Kačalski je policiji odmah prijavio Nicaja, koji je ubrzo uhapšen. Na suđenju je priznao da je seksualno zlostavljao životinju, a glavni dokaz bili su video-snimci, koji su šokirali prisutne u sudu Vestčester. Nicaj je ubrzo optužen za seksualni zločin, drugostepenu krađu i nedolično ponašanje.

Nakon hapšenja manijaka, veterinar je pregledao napastvovanog psa i utvrdio da nema ni fizičkih ni psihičkih posljedica.
- Guner je opet onaj stari. Ne plaši se ljudi i stranaca. Kad mi neko priđe, on odmah poleti da se igra i mazi. Izvanredan pas – rekao je Kačalski.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije