Svijet

Bivši Trampov advokat snimio razgovor o plaćanju ženi koja tvrdi da mu je bila ljubavnica

Bivši Trampov advokat snimio razgovor o plaćanju ženi koja tvrdi da mu je bila ljubavnica
Foto: You Tube | Bivši Trampov advokat snimio razgovor o plaćanju ženi koja tvrdi da mu je bila ljubavnica

Bivši advokat Donalda Trampa Majkl Koen potajno je snimio razgovor s Trampom u kojem mu ovaj govori o plaćanju bivšoj Playboyevoj zečici Karen Mekdugal, koja tvrdi da je imala aferu s Taumpom. Snimak je navodno nastao nedugo prije nego što je Tramp izabran za predsjednika.

Priču je objavio “The New York Times”, a snimak je zaplijenjen tokom racije Koenove kancelarije ovog aprila. “Times” se poziva na izjave drugih advokata i osoba upoznatih sa sadržajem snimka.

“Times” piše kako ovo dovodi u pitanje taktiku koju on i njegovi saradnici koriste kako bi prikrili neke aspekte njegovog ličnog i poslovnog života.

Trampov novi advokat, a ujedno i bivši gradonačelnik Njujorka, Rudi Džulijani potvrdio je za “Times” da je Tramp razgovarao s Koenom o plaćanju Playboyevoj zečici, ali on tvrdi i da do isplate novca u zamjenu za šutnju o aferi nikada nije došlo.

"Ništa u tom razgovoru ne sugeriše da je on unaprijed znao išta o tome. Ako gledamo veliku sliku, to je moćan oslobađajući dokaz", dodao je Džulijani.

Koenov advokat je odbio komentarisati slučaj za “Times”.

Tramp je ranije poricao navode Playboyeve zečice o aferi. Podsjetimo, ona je u intervjuu CNN-u ovog marta otkrila da su ona i Tramp bili skupa "mnogo desetina puta", a na pitanje jesu li bili intimni, odgovorila je potvrdno.

Rekla je da je afera od 2006. do 2007. godine bila konsenzualna veza puna ljubavi, a dodala je i kako ne zna da je Tramp tada viđao i druge žene, osim svoje supruge. Dodala je i kako u njihovoj vezi sadašnji predsjednik SAD-a nije koristio zaštitu.

"Nisam znala da je bio intiman i s drugim ženama. Mislila sam da sam jedina", izjavila je u martu za CNN.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije