Svijet

Drogirali maloljetnika i natjerali ga na seks

Drogirali maloljetnika i natjerali ga na seks
Drogirali maloljetnika i natjerali ga na seks

LONDON - Par iz sjevernog dijela Velsa u Velikoj Britaniji navodno je drogirao 15-godišnjeg mladića, koji je radio za njih kao dadilja, i natjerao ga na seks.

Nikol Mason (24) i njen stariji momak o Džon Ford (46) pozvali su dječaka kod sebe, natjerali ga da uzme zloglasnu drogu MCAT i potom ga nagovarali da ima odnos sa devet godina starijom Nikol, prenosi Avaz.

Prema riječima optužbe, ‘iskoristili su 15-godišnjaka koji je tada bio djevac. Izgubio je nevinost pod pritiskom, dok je Ford gledao.’

Prvi put kada se to dogodilo, par se vratio iz noćnog izlaska, a dječaku se činilo da su pijani ili drogirani. Ford mu je navodno rekao da je Nikol ‘totalno luda’ i da može "učiniti što god želi s njom."

Dječak se uznemirio, a Ford je rekao djevojci da se skine, što je ona i učinila pred dječakom, prenosi britanski Mirror. Ford je potom krenuo nagovarati dječaka na seks s njegovom djevojkom, rugajući mu se da ‘je sigurno gej ako neće.’

Na kraju je mladić popustio.

Novi incident dogodio se dvije do tri sedmice kasnije, kada ga je Ford odveo u spavaću sobu gdje je Mason ležala gola na krevetu. Dječak je ponovno rekao ‘ne,’ no ovaj put su mu navodno dali drogu MCAT, znanu kao ‘mijau mijau,’ kako bi se opustio. Na kraju je ponovno popustio i upustio se u sekusalni čin sa Nikol.

I Ford i Mason na sudu tvrde kako se ništa od navedenog nije dogodilo, već da je dječak sve izmislio. Suđenje se nastavlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije