Svijet

Melburn: Pronašla oca nakon 20 godina, a onda je silovao iako je bila trudna

Melburn: Pronašla oca nakon 20 godina, a onda je silovao iako je bila trudna
Melburn: Pronašla oca nakon 20 godina, a onda je silovao iako je bila trudna

MELBURN - Djevojka iz Melburna tražila je svog 20 godina, a nakon što ga je pronašla on je silovao rekavši da je to učinio iz ljubavi.

Da stvar bude gora, djevojka je bila trudna.

Otac (38) koji je i ranije bio nasilan, odsjeo je u kući sa njenim partnerom i sinom.

U trenutku napada oni su bili sami. Djevojka je ispričala kako je bila jako srećna što vidi oca poslije tako dugo vremena.

"On je, takođe, bio srećan što me vidi... Bila sam jako uzbuđenja i srećna što napokon vidim svog pravog oca", ispičala je ona.

Međutim, kada su prvi put ostali sami on joj je rekao: "Dođi da te tata zagrli", a onda je ispratio do spavaće sobe gdje je silovao rekavši: "Voljeću te zauvijek".

"Nisam ništa rekla, niti bilo šta učinila. Osjećala sam da moram da sarađujem i da ne govorim bilo šta. Bila sam zabrinuta da bih mogla biti povrijeđena. Mislila sam da ako probam da ga zaustavim, može postati bijesan. Znala sam da je imao nasilnu prošlost i da je bio u zatvoru zbog fizičkih napada", ispričala je žena.

Otac je prvo rekao policiji da ga je ćerka "natjerala" da imaju seks i da je pokušao da odbije, ali da je htio da joj to ispuni jer ga je bio "strah da je ne izgubi".

On je osuđen za incest - ali je njegova kazna smanjena na tri godine po žalbi nakon što su sudije čule da je "intelektualno zaostao".

Na sudu je tvrdio da mu je majka bila alkoholičarka, da je počeo da puši kanabis od 10 godina, prije nego što je počeo da živi na ulici.

(NN/kurir.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije