Svijet

Pedofil traži pomoć: Seksualno me privlače djevojčice od 4 godine

Pedofil traži pomoć: Seksualno me privlače djevojčice od 4 godine
Pedofil traži pomoć: Seksualno me privlače djevojčice od 4 godine

LONDON - Edi (39) je čovjek koji se odlučio na hrabar potez kada je priznao pred kamerama, a tako i pred čitavim svijetom, da ima ozbiljan problem kome ipak želi da se posveti.

On je istakao u svom priznanju da je pedofil, da bez obzira na svoje seksualno opredjeljenje nikad nije počinio nikakav zločin.

Ovaj čovjek je javno priznao da ga seksualno privlače djevojčice koje imaju 4 godine, što će biti prikazano večeras u dokumentarcu "Pedofil u susjedstvu", na britanskoj televiziji Kanal 4.

Iako je spoznao svoje neobične porive još u 20. godini, on tvrdi da nikad nije naudio nijednom djetetu, prenosi Telegraf.

Program se bavi "vizuelnim pedofilima" i preporučuje radikalne promjene kako bi se zaštitila bespomoćna djeca od ovih potencijalnih napadača. To podrazumijeva posebne tretmane i terapije za one koji dolaze da bi se promijenili i uradili nešto povodom ovog pitanja, iako nikad nisu učinili nikakav seksualni prekršaj.

On je dodao da ga takođe privlače i starije žene, ali i da mu je ipak potrebna pomoć kao i drugima koji mogu da postanu ozbiljni kriminalci.

"Ljudi će vjerovatno reći: 'Zašto ovaj čovjek nije zatvoren? Trebalo bi da ubijemo ovog lika'", kaže ovaj čovjek o mišljenju drugih o sebi.

"Kunem se, neću da bježim od vas ukoliko želite to da mi uradite. Dođite i učinite to, ali to bi se sve uklopilo u tipičan scenario statusa kvo", izjavio je u dokumentarcu i naglasio da želi da mu se pomogne u ovom strašnom problemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije