SQLSTATE[HY000] [1040] Too many connections Ogromni piton od 7 metara progutao mladića u Indoneziji

Svijet

Ogromni piton od 7 metara progutao mladića u Indoneziji

Ogromni piton od 7 metara progutao mladića u Indoneziji
Ogromni piton od 7 metara progutao mladića u Indoneziji

DŽAKARTA - Seljaci iz jednog indonežanskog sela, koji su tražili nestalog prijatelja bili su šokirani kada su ga pronašli u stomaku 7 metara dugog pitona koji ga je progutao.

Akbar Salubiro, koji je nestao u nedelju, pronađen je u stomaku ogromne zmije. Na njemu su i dalje bile čizme, šorts i majica.

Nesrećni 25-godišnjak Indonežanin je nestao kada je krenuo na posao u udaljenom selu na ostrvu Sulavesi, piše Miror. S obzirom da se nije vratio kući, zabrinuti prijatelji i rođaci počeli da ga traže sljedeće večeri.

Našli su se u čudu kada su našli ogromnog pitona koji je ležao u Akbarovoj bašti. Na tjelu zmije se odmah moglo primjetiti da je nedavno pojela neki veliki pljen.

Jedan od mještana iskoristio je lovački nož i otvorio zmiju. Na opšte zaprepaštenje, unutra je pronašao tjelo nesrećnog mladića, koje još nije počelo da se razgrađuje.

Akbarova supruga, Munu, nije bila kod kuće u to vrijeme i za ovu nesreću je saznala tek kada su se snimci i fotografije pojavile na vijestima.

Zvjer koja je ubila mladića je mrežasti piton i to je najveća vrsta zmija na svijetu. Iako su napadi na ljude rjetki, zabilježeno je više smrtnih slučajeva koje su izazvale ove džinovske zmije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije