Svijet

Pozirali sa samoubicom u pozadini

Pozirali  sa samoubicom u pozadini
Pozirali sa samoubicom u pozadini

LOS ANĐELES - Društvenim mrežama se ovog vikenda proširila fotografija nekoliko osoba u Los Anđelesu koje poziraju za selfi, dok se u pozadini vidi čovek koji samo što nije izvršio samoubistvo skokom sa mosta.

Najmanje 14 vozača je izašlo iz svojih automobila, pošto je u četvrtak 10. aprila na mostu saobraćaj na kratko obustavljen, u planu da se slikaju za uspomenu, preneo je "Jutarnji list".

Dok su oni pozirali, samo nekoliko desetina metara iza njih policija je pokušavala da pregovara sa neimenovanim muškarcem koji je pretio da će skočiti sa mosta.

Na spornoj fotografiji se vidi muškarac kako sjedi na ogradi mosta, kao i dobro raspoložena ekipa na selfiju, koja je njegovu pretnju samoubistvom shvatila kao dobru zabavu.

O tom događaju se na društvenoj mreži Tviter razvila žestoka rasprava, uz mnoštvo kritika na racun ovakvog fotografisanja, ali je takođe bilo komentara koji su bili protiv navodno lažnog moralisanja kritičara selfija.

Policija je muškarca nakon tri sata uspela da uvjeri da bi skok sa ograde mosta za njega bio besmislen i krajnje poguban, pa je on na kraju odustao od tog očajničkog poteza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije