Svijet

Pretukli sugrađanina, pa razbili auto na prakingu

Pretukli sugrađanina, pa razbili auto na prakingu
Foto: Ilustracija | Pretukli sugrađanina, pa razbili auto na prakingu

BRATUNAC - Policija iz Bratunca uhapsila je lica D.M. (21), V.S. (33) i Ž.A. (28) zbog sumnje da su u ugostiteljskom objektu u Bratuncu nanijela tjelesne povrede neimenovanom licu u ovom gradu. U tuči je učestvovao i M.M (21) koji se udaljio sa mjesta događaja i policija za njim traga.

Bratunačkoj policiji prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u ovom gradu, došlo do narušavanja javnog reda i mira prilikom čega su lica D.M, V.S, Ž.A. i M.M. fizički napala oštećenog povrijedivši ga, a zatim su ispred ugostiteljskog objekta nastavili sa narušavanjem javnog reda i mira oštetivši automobil BMW.

"Izlaskom na lice mjesta, policija je utvrdila da su navedena lica narušila javni red i mir tučom, prilikom čega je oštećeni zadobio tjelesne povrede i prevezen u Opštu bolnicu Zvornik gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. Lica D.M, V.S. i Ž.A. su uhapšena, dok se lice M.M. udaljilo sa lica mjesta i za njim se traga. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina", saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Protiv osumnjičenih lica biće podnesen izvještaj za počinjena krivična djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije