Svijet

Pronađeno obezglavljeno tijelo djevojčice, uhapšeni ujak i brat

Pronađeno obezglavljeno tijelo djevojčice, uhapšeni ujak i brat
Foto: Ilustracija | Pronađeno obezglavljeno tijelo djevojčice, uhapšeni njeni ujak i brat

Nakon što su pronašli obezglavljeno tijelo maloljetne djevojčice, policija je uhapsila njenog ujaka kao i jednog od braće, za koje se utvrdilo da su djevojčicu silovali, mučili, a na kraju i ubili.

Neimenovana djevojčica stara 12 godina iz Indije, pronađena je obezglavljena i silovana na poljani izvan njenog sela. Za njom je bila raspisana potraga kada je njen otac video da se nije vratila iz škole, zbog čega je alarmirao čak i policiju.

Nažalost, poslije kraće pretrage terena, njeno tijelo je pronađeno obezglavljeno, a kako su pokazali izvještaji vještaka, ona je prije smrti preživjela i grupno silovanje. Na licu mjesta, pored leša, stajali su i djevojčicina gardaroba, kao i srp sa kojim joj je glava odsječena, piše "Daily Mail".

Policija je počela da sumnjiči ujaka za ovo monstrouzno djelo kada je on tokom davanja iskaza za ubistvo okrivio čovjeka sa kojim je bio u sporu oko zemljišta, da bi daljim ispitivanjem isplivala šokantna i monstrouzna uloga čitave porodice u ubistvu i silovanju.

Kako se navodi, djevojčicu su ujak i njena dva brata sačekali poslije škole i odveli su je do ujakove kuće gdje su je grupno silovali. Nakon što je zaprijetila da će sve prijaviti, njena ujna je odlučila da je zadavi i zataškala zločin.

Nije rečeno ko je od njih odsjekao djevojčici glavu srpom. Prema saopštenju indijske policije, ujak i jedan brat su uhapšeni, dok se drugi brat još nalazi u bjekstvu.

(Blic.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije