Svijet

Snažan zemljotres će razoriti Kaliforniju?

Snažan zemljotres će razoriti Kaliforniju?
Snažan zemljotres će razoriti Kaliforniju?

Snažan zemljotres pogodiće Kaliforniju sutra u 16 časova po lokalnom vremenu, prema bizarnom predviđanju holandskog istraživača Frenka Hugerbitsa.

Video u kome su prikazani “naučni“ dokazi pregledan je više od milion puta, a u njemu ovaj naučnik tvrdi da će snažan zemljotres razoriti Kaliforniju. Ipak, naučnici širom svijeta smatraju da su ovo gluposti i da je takav scenario nemoguć.

“Kaliforniju će potopiti more, a ako se to dogodi, Japan će takođe biti uništen od cunamija koji je nemoguće i zamisliti“, rekao je ovaj naučnik u svom video-proročanstvu koje traje 28 minuta.

Inače, Frenk je osnivač Ditrijanum medije, te je tokom ovih predviđanja koristio kompjuterski softver koji mu je ukazao da će se desiti potres od 9,8 stepeni Rihterove skale. Kako kaže, na to će uticati usklađivanje Zemlje i Mjeseca koje će uzrokovati promjene gravitacije i prirodne katastrofe.

“Da li imate plan za bjekstvo?“, upozorio je u svom tvitu sve ljude u kritičnim oblastima na mogući alarm za opasnost.

Ipak, kolege naučnici ne vjeruju ni riječ svom kolegi, prenosi B92.

“Biću vrlo jasan. Ne, neće. Ne može. Još gore, ne postoji nikakvo usklađivanje tog dana, bar ne sa Zemljom. Sve je to glupost. Doslovno je nemoguće“, kaže Fil Plejt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije