Svijet

Svjedočenje supruge Alena Rizvanovića: "Nekad su ga proganjali Turci, a nekad Marsovci"

Svjedočenje supruge Alena Rizvanovića: "Nekad su ga proganjali Turci, a nekad Marsovci"
Svjedočenje supruge Alena Rizvanovića: "Nekad su ga proganjali Turci, a nekad Marsovci"

GRAC - Bivša supruga Alena Rizvanovića (27), optuženog za smrt tri osobe i nanošenje povreda desetinama prolaznika u centru Graca, svjedočila je o njegovom nasilnom ponašanju.

Takođe, ona je uvjerena da je on glumac te da pokušava da izigra sve, pa čak i psihijatre: "On je glumac, samo se igra sa vama", rekla je bivša supruga na početku svjedočenja.

Ona je, iznoseći detalje njihovog braka, opisala kako je Rizvanović bio nasilan te da ju je tukao čak i u trudnoći, a nerijetko joj je prijetio pištoljem. Komentarišući njegovu nevjerovatnu transformaciju, predstavljajući se kao hrišćanin, zbog čega je i obukao bijelo odijelo, simbol nevinosti, njegova bivša supruga kaže:

"Naravno da on nije hrišćanin, tjerao me da nosim burku, a pored mene želio je još četiri žene", rekla je ona.

Takođe, ona navodi da se često čudno ponašao: "Skoro stalno je nosio mačetu sa sobom, koju je držao u torbi za laptop. Upravo s tom torbom je uvijek odlazio u Grac", kaže ona.

Na pitanje tužioca da li je Rizvanović koristio narkotike, bivša supruga je potvrdno odgovorila: "Da, redovno je koristio kanabis, od kojeg bi postao izuzetno agresivan. Koristio je i jače narkotike, od kojih je imao priviđenja. Često je imao osjećaj da ga neko proganja, nekad su to bili Turci, nekad Marsovci", rekla je bivša supruga. Ona je dodala da je cijela porodica bila veoma teatralna te da je jednom čula njegovu majku kako joj ne bi bio problem da se pretvara da je duševno bolesna, samo da bi došla do novca: "Zapravo mislim da je taj teatralni talenat naslijedio od svoje majke."

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije