Svijet

Tinejdžer iskasapio vršnjakinju jer nije htjela da zasnuje porodicu s njim

Tinejdžer iskasapio vršnjakinju jer nije htjela da zasnuje porodicu s njim
Foto: Ilustracija | Tinejdžer iskasapio vršnjakinju jer nije htjela da zasnuje porodicu s njim

Kristina Hamrajeva (16), koja je nestala u Moskvi prije dva mjeseca, nasmrt je izbodena, a počinilac je priznao da je raskomadao njeno tijelo, a zatim ostatke bacio u kontejnere i kanalizaciju.

Kako je saopštila lokalna polciija, istina je otkrivena nakon što je tinejdžer, koga je upoznala na internetu, podvrgnut detektoru laži.

Kiril Volski (16) prešao je 6.500 kilometara avionom od Habarovska do Moskve da lično upozna Kristinu i ubio je pošto nije uzvratila njegovu ljubav.

On je u avgustu slagao majku da ide da posjeti školskog druga, koji živi s bakom, a zatim potrošio ušteđevinu na avionsku kartu do Moskve. Kristini je prethodno rekao da dolazi s majkom na svadbu porodičnog prijatelja.

Kristina i Kiril su se vidjeli nekoliko puta, ali je on bio "ljubomoran", jer nije provodila dovoljno vremena s njim. Njegova majka je kasnije izjavila da je rekao Kristini da poslije odsluženja vojnog roka želi da zasnuje porodicu s njom, ali ga je ona navodno odbila.

Poslije toga ju je nasmrt izbo u stanu, koji je iznajmio u Moskvi, saznaje se iz policijskih izvora. Pošto je tranžirao tijelo i razbacao ostatke na različitim mestima, otišao je kod rođaka, koji su mu pomogli da se vrati kući.

Kiril se zatim javio majci, koja kaže da je u video-razgovoru primjetila da je "plakao", prenose ruski mediji. U početku je poricao zločin, ali je priznao nakon što je podvrgnut detektoru laži.

Policiji je rekao gdje je ostavio ostake, ali do sada nisu nađeni. Njegova majka kaže da treba da bude "kažnjen" zbog počinjenog zločina.

(Blic.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije