Svijet

Žena ubila ljubavnika i skuvala ga

Žena ubila ljubavnika i skuvala ga
Foto: Ilustracija | Žena ubila ljubavnika i skuvala ga

DUBAI - Državljanka Maroka optužena je da je ubila i skuvala svog ljubavnika, a da je njegove posmrtne ostatke poslužila kao obrok pakistanskim radnicima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima /UAE/, saopšteno je iz tužilaštva.

Tužioci navode da je Marokanka ovog čovjeka ubila prije tri mjeseca, ali je zločin nedavno otkriven, nakon što je u blenderu u njenoj kuhinji pronađen ljudski zub.

Državne novine u UAE "Nešnal" javile su da je ona priznala ubistvo policiji, nazivajući taj čin "trenutkom neuračunljivosti".

Protiv tridesetogodišnje Marokanke biće pokrenut sudski postupak.

Marokanka je sa žrtvom bila u vezi sedam godina, a "Nešnal" javlja da ga je ubila nakon što joj je saopštio da planira da oženi drugu ženu iz Maroka, prenio je Bi-Bi-Si.

Policija nije otkrila kako je muškarac ubijen, ali je saopštila da je Marokanka njegove posmrtne ostatke poslužila pakistanskim radnicima, kao dio tradicionalnog jela od riže i mesa.

Ubistvo muškarca otkriveno je kada ga je njegov brat tražio u njegovoj kući u El Ajnu, na granici sa Omanom i tada u blenderu pronašao zub.

Brat je nestanak prijavio policiji, koja je DNK testom utvrdila da je zub pripadao žrtvi.

Policija je saopštila da je Marokanka prvobitno izjavila da je svog ljubavnika izbacila iz kuće, ali je kasnije priznala ubistvo, kao i to da je pozvala prijatelja da joj pomogne da očisti stan nakon ubistva.

Optužena je poslata u duševnu bolnicu na pregled.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije